Sterke staaltjes uit StaphorstSpecialist in het bewerken van staalplaat en het lassen van complexe/hoogwaardige componenten.

Bekijk alle vacatures

Sinds 1987

20.000 m2
bebouwde productieruimte

Over ons


Grondlegger van het familiebedrijf is de heer Klaas Dunnink gestart in 1987 als eenmansbedrijf. Inmiddels staat de tweede generatie (zonen Harm en Bennie Dunnink) aan het roer van de onderneming.

Dulasta Metaalbewerking is uitgegroeid tot een begrip in de metaalbewerking. Veel is er in de loop van de tijd veranderd maar de visie op bedrijfsvoering niet. Het doel van het familiebedrijf is en blijft continuïteit op langere termijn. Continuïteit kunnen bieden aan de medewerkers en stakeholders.

Continuïteit blijven bieden betekend ook blijven investeren in mensen en machines. Een belangrijk onderdeel hiervan is ook de digitalisering en automatisering van de productie. Door gebruik te maken van de nieuwste software oplossingen en hierin te blijven ontwikkelen heeft het bedrijfsbureau constant de actuele informatie beschikbaar van de lopende orders en offertes.

De visie van Dulasta is: Toonaangevend en concurrerend zijn en blijven in de metaalbewerking.

De activiteiten van Dulasta zijn te omvatten in twee hoofdzaken. Plaatbewerking en lassen/samenstellen, hierbij zijn groot formaat producten de specialiteit. Door een uitgebreid en divers machinepark is het mogelijk om complete halffabricaten en/of producten bij ons te laten produceren.