Vacature:Voorman Technische Dienst

Welder image

Introductie


Als Voorman technische dienst bij onze opdrachtgever kom je te werken in een productieruimte van 20.000 m². Ze zijn een metaalbewerkingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring gevestigd in Staphorst. Het team kan jouw ervaring heel goed gebruiken.

Organisatie


Onze opdrachtgever is een metaalbewerkingsbedrijf dat al meer dan 25 jaar bestaat. Begonnen in een schuur en uitgegroeid tot een productieruimte van 20.000 m². Inmiddels werken er dagelijks ruim 60 personen bij het bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het zwaardere metaalwerk en gebruiken de technieken: lasersnijden, plasmasnijden, autogeen snijden, knippen, buigen, zetten, manueel lassen, robot lassen, lang lassen, verspanen en ook montage van componenten. Onze opdrachtgever is de toeleverancier voor de collega metaalbedrijven, de auto-industrie en betongietbouw. De door hun vervaardigde producten zijn te vinden in laad- en lossystemen, opleggers, beton- en funderingsmallen en talloze andere toepassingen. Ze investeren constant in apparatuur en machines en het machinepark is verregaand geautomatiseerd.

Functie


In de functie van Voorman technische dienst krijg je de kans om leiding te geven aan een technische team van 3 FTE. Naast het aansturen maak en plan je service opdrachten in, je beheert een stuk van de inkoop voor het magazijn en werkt alles bij in een ERP systeem, kortom je hebt een verantwoordelijke en diverse functie! Aan het begin van de dag neem je de taken met je team door zodat iedereen weet wat er van hem verwacht wordt.

Functie-eisen


De Voorman technische dienst / inkoper die wij zoeken heeft werk- en denkniveau Mbo+.

 • Ervaring met technische inkoop of hier voldoende kennis van.
 • Goede kennis van productiemiddelen in de metaal.
 • Woonadres in de omgeving van Staphorst, Meppel, Zwolle.

Aanbod


Wanneer je aan de slag gaat als Voorman technische dienst kun je het volgende van ons verwachten:

 • Fulltimebaan met een 40-urige werkweek.
 • Salaris conform CAO en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
 • 8% vakantiegeld.
 • 25 vakantiedagen.
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 ct. per kilometer.
 • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke begeleiding tijdens je inwerkperiode.

Dujob biedt jouw niet alleen optimale begeleiding tijdens je sollicitatieprocedure. Maar ook na de inwerkperiode blijven wij betrokken. Zo zorgen we ervoor dat jij een werkplek hebt die bij jou past en jij je gewaardeerd voelt.


Sollicitatie


Heeft de functie Voorman technische dienst in Staphorst jou enthousiast gemaakt? Solliciteer dan via het formulier. Dan nodig ik je uit voor een vrijblijvend gesprek. Cv is niet verplicht die maak ik voor jou. Voor vragen kun je contact opnemen met Jesca de Best, jesca@dujob.nl

Wij maken werk van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen? Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal. Ontwikkel je talent verder.

Solliciteer direct

Jesca J. Best
Contactpersoon: Jesca J. Best

Dujob | Talent voor werk

Traktieweg 8 c
8304BA Emmeloord
T: 0527240339
E: jesca@dujob.nl


Solliciteer nu